Nos, úgy döntöttem felnézek ide. Nem igazán van mit leírnom. Semmi eget, s földet feldúló orkán nem volt az elmúlt hónapban. Sajnos ez úgyis csak vihar előtti csend.

Na, de a lényeg. Nem tudom ki olvassa, ki nem, de ismeri valaki a slash szót? Vagy mondjam, hogy yaoi? BL? Mind ugyan azt jelenti. Homoerotikus tartalmú művet. Ez miért is fontos? Igazából ezzel foglalkozom a legtöbbet. Homoszexuális tartalmú írásokat alkotok. A környezetemben nem egy ember távolodott el tőlem emiatt, bár ez már fel sem tűnt. Kiskoromban megszoktam a magányt. Nem számít hány ember vesz körül, attól még az ember lehet magányos. A kiközösítettek könnyen menekülnek el a saját világukba. Talán velem is ez történt. Egy vékony pengén táncolok a valóság, s az elmém szülte világok határán. Szinte menekülök az elől, ami a világban van. Szerepjáték, történet írás, dalszöveg szerzés, zene hallgatás... Csak egyre mélyebbre merülök a privát mocsaramban.
Mostanában még a cigire is visszaszoktam. Marja a tüdőm, de néha kell. Zugdohányzom. A röhej csak az, hogy nincs ki elől elbújnom. Lehet, magam próbálom átverni ezzel. Hmm... Esetleg a vizsgaidőszak mehetett az agyamra, vagy a koffeinizmusom, vagy az egyedül töltött idő. Túl sok bizonytalan pont van az életemben. Amiben tegnap még biztos voltam, holnapra rossz kártyavárként omlik össze maga alá temetve engem is.

Nem is olyan régen közölték velem, hogy érzéketlen vagyok, mivel nem sírok. Az emberek képtelenek meglátni a másik belső könnyeit, melyek a lelkében hullanak.
Tényleg ennyire nehéz lenne másokat megismerni? Miért sajnáljuk rá az energiánkat?
Azok az emberek, akiket barátnak merek nevezni néha látják azokat az ezüstfényű gyöngyöket, amiket értük ejtek. Nagy ritkán veszik csak észre, de nem szólnak. Nincs mit mondaniuk. Az emberi kapcsolatok végletesen ellaposodtak, s ennek oka előttem egy komoly rejtély. Egy napon talán rájövök, mi is áll a növekvő sivárság hátterében.

A bejegyzés trackback címe:

https://mocskoskistitkaim.blog.hu/api/trackback/id/tr386405961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása