Kata_sama 2012.05.27. 19:23

Megnyitottam ezt a blogot, habár nem is értem, minek. Sohasem voltam oda a naplókért, nem hinném, hogy az elektronoika változtat ezen, de majd meglátjuk. A blogolást sem nagyon értettem meg. Majd írok ide, ha olyan kedvem lesz, mostanában úgy is csapongok. Nem fogom túlzásba vinni, és nem is giccselem túl a blogom. Ha meg mégis, akkor ez van. Tényleg csak az én mocskaimmal fogom teleszemetelni. Akinek nem tetszik, elfordul, vagy tovább megy, nem igazán hat meg. A saját kedvemért kezdtem el, így nem igazán adok mások véleményére.

Na már most, ha valaha is ejtettek pofára, bujdosnod kellett saját magad elől, vagy csak szimplán undorodtál magadtól, akkor érdekelni fog az oldal, ha nem, akkor az életben meg nem érheted miről írok itt. Ma még nem kezdem el megosztani a saját szutykom, lelki nyomorom, egyenlőre csak figyelmezetetnék minden túl érzékeny lelkületű személyt, hogy ezentúl messzire kerülje el a blogom.

További szépnapot!

A bejegyzés trackback címe:

https://mocskoskistitkaim.blog.hu/api/trackback/id/tr356405963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

varnyu 2012.05.27. 19:47:49

nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek. sokan vagyunk igy

fogyniszeretnék 2012.05.28. 09:48:37

jó blogolŕst! :)

2012.05.28. 18:40:38

Na kíváncsi leszek, van-e aki durvábbat élt meg nálam. Mindenki így kezdi, aztán kiderül, hogy felnagyítanak minden kis szart.

Violinschlüssel 2012.05.28. 19:20:01

Senki normális ember nem úgy írja a blogját, hogy na most akkor olvassatok,meg ahogy néhányan írják "komizzanak" neki. Azokról meg is van a véleményem. Csak a figyelemért küzdeni, és azért írni a blogot botorság. Írjál csak magadról, meg a történetedről. :) Csak mondom, hogy sokan vannak még így,mint te, és a blogod olvasói majd esetleg "több szem többet lát" alapon lehet, hogy jótanácsokkal látnak majd el téged. Sosem lehet tudni. :) Jó blogírást!
süti beállítások módosítása